Om Norlønn

Norlønn har vært i drift som en skyløsning siden 2012, og noe av det vi får høre aller mest, er at det er enkelt og rimelig å kjøre lønn med Norlønn.

Support på nett

Når du bruker Norlønn, får du hjelp av kompetente medarbeidere i supporten vår. Vi har korte responstider og effektive prosesser som sikrer profesjonell veiledning.

Høy datasikkerhet

I tillegg sørger vi for høy datasikkerhet og at lønnssystemet alltid er tilgjengelig. Dette er svært viktige aspekter, siden myndighetene stiller stadig strengere krav til sikkerhet og data.

Internasjonal virksomhet

Norlønn er et selskap i Lessor Group. Lessor Group tilbyr lønnssystemer i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, for små, mellomstore og store virksomheter. Tilsammen har Lessor Group over 60.000 kunder.

Lessor Group eies av amerikanske Paychex, som er en dominerende leverandør av lønnstjenester i USA. Det betyr at vi opererer sammen med sterke krefter i utvikling og levering av en moderne skyløsning for lønn i din virksomhet.

Lessor Groups hovedkvarter ligger litt utenfor København i Danmark, i tillegg har vi kontor i Norge, Sverige og en rekke kontorer i Tyskland.

Les pressemeldinger her

La oss hjelpe deg

Har du spørsmål, eller er du usikker på om Norlønn er det riktige lønnsystemet for deg? Bli kontaktet av en av rådgiverne våre – så er du godt på vei. 

Få hjelp til Norlønn når du er logget inn

Når du har en Norlønn-konto og trenger hjelp, kan du ganske enkelt kontakte oss direkte i systemet. Vår support står klar til å hjelpe deg.

Les mer om Norlønns support på nett.

Dine opplysninger bruker vi for å kontakte deg med svar på ditt spørsmål. 

Norlønn har fått attestasjonsstandarden ISAE 3000 Type I

Det har skjedd store og viktige endringer når det gjelder hvordan man behandler persondata de siste årene. EUs personvernforordning fra 2018 setter krav til hvordan du som bedriftseier skal håndtere persondataene til medarbeiderne dine, og i Norlønn har vi gjort det enkelt for deg å overholde kravene i GDPR.

I Norlønn har vi også klare retningslinjer til hvordan vi oppbevarer, håndterer og sletter persondataene til kundene våre, og vi legger stor vekt på gjennomsiktighet. Databehandleravtalen vår sikrer også at det er et klart avtalegrunnlag mellom deg som kunde og oss som bedrift.

De gode interne retningslinjene våre har gitt oss attestasjonsstandarden ISAE 3000 Type I fra it-revisjons- og rådgivningsfirmaet REVI-IT A/S. Den bekrefter at de interne prosessene og kontrollinstansene våre fungerer i samsvar med etiske krav knyttet til databehandling, og at vi har gode praksiser for kontroll av databehandlingsprosedyrene våre.

Du kan altså være helt trygg på at vi i Norlønn gjør vår del av oppgaven når vi håndterer persondataene dine.

Personvern

I Norlønn har vi utnevnt en Compliance Manager.

Du kan kontakte vår Compliance Manager her:

Compliance Manager
Steen Bjerge
E-mail: sb@danlon.dk
Telefon: +45 22 70 06 01