Lønn, så enkelt at du kan gjøre det selv

Glem alt om kompliserte prosesser og tunge lønnssystemer på PC'en din. Du trenger bare å registrere deg hos oss på nettet, så kommer du raskt i gang med å kjøre lønn for medarbeiderne dine. Du har full oversikt hele tiden, og du kan teste alt før du godkjenner – enten du skal betale fastlønn eller timelønn.

Kom i gang med Norlønn

 • Lave priser, ingen binding – betal per lønnsslipp
 • Brukervennlig og enkelt å forstå
 • Høy sikkerhet
 • Gratis support på nett
 • Hold orden på skatt, pensjon, feriepenger osv.
 • Integrasjon til Altinn for enkel overføring av a-meldingen

Dette sier kundene om oss

"Vi er godt fornøyd med det systemet kan tilby. Spesielt supporten vi får er helt super. De svarer raskt, og kommer med gode og konkrete svar som kan brukes."

Lars Dencker Nielsen, ITL Group AS

"Vi har brukt Norlønn siden januar 2012, og det fungerer alltid upåklagelig. Når vi kontakter supportavdelingen, får vi et konkret og brukbart svar slik at vi raskt kan fortsette lønnsbehandlingen."

Gitte Kragh, Seamar Scandinavia

Se fordelene dine

 • Kjør lønn på nettet

  Kjør lønn på nettet

  Norlønn er et nettbasert lønnssystem. Det betyr at du ikke trenger å installere noe på PC'en din. Dermed er du også sikker på at du alltid jobber med den nyeste versjonen. Du har alltid tilgang til lønnssystemet ditt – så lenge du har tilgang til nettet.
 • Vi bygger på erfaring og stor kunnskap om lønn

  Vi bygger på erfaring og stor kunnskap om lønn

  Sikkerhet er et avgjørende kriterium nå du skal velge et lønnssystem. Hvis du har medarbeidere er lønnskjøring en viktig oppgave for bedriften din. Enten du er den som utbetaler lønnen, den som tar seg av lønnsarbeidet, eller den som mottar lønnen så er det viktig at alt er i orden. For oss som lager lønnssystemet er det derfor ekstra viktig at vi har stor kunnskap om lønn, så du kan utføre jobben din på en profesjonell måte – uten å bekymre deg for lovgivning eller myndigheter.
 • Kontroller lønnsslippene dine

  Kontroller lønnsslippene dine

  Med Norlønn beholder du oversikten hele veien. Du kan utføre testkjøringer og kontrollere alt før du godkjenner. Hvis du likevel finner feil kan du enkelt korrigere lønnen.
 • Hva trenger jeg for å bruke Norlønn?

  Hva trenger jeg for å bruke Norlønn?

  Det eneste du trenger for å bruke Norlønn er å være koblet på nett. Det skal ikke installeres noe på PC'en din, dermed er du sikker på at du alltid jobber med den nyeste versjonen, med de nyeste oppdateringene.

 • Når kan jeg komme i gang?

  Når kan jeg komme i gang?

  Du kan opprette demokontoen din i dag og teste gratis i 30 dager. Vår support er også tilgjengelig i denne perioden. Når du har godkjent avtalen er du klar til å bruke systemet.

 • Hva er tidsfristen for å kjøre lønn?

  Hva er tidsfristen for å kjøre lønn?

  Det er ingen frist for å utbetale lønnen. Du kan kjøre lønn når som helst, hvor som helst.

 • Er Norlønn sikkert å bruke?

  Er Norlønn sikkert å bruke?

  All kommunikasjon mellom deg og Norlønn krypteres. Vi anbefaler at du også er oppmerksom på de alminnelige sikkerhetsanbefalingene for bruk av Internett og beskyttelse av PC'en din.

La oss hjelpe deg

Har du spørsmål, eller er du usikker på om Norlønn er det riktige lønnsystemet for deg? Bli kontaktet av en av rådgiverne våre – så er du godt på vei. 

Få hjelp til Norlønn når du er logget inn

Når du har en Norlønn-konto og trenger hjelp, kan du ganske enkelt kontakte oss direkte i systemet. Vår support står klar til å hjelpe deg.

Les mer om Norlønns support på nett.

Dine opplysninger bruker vi for å kontakte deg med svar på ditt spørsmål.